Op 7 maart 2015 gaf de Christelijke muziekvereniging Excelsior Bredevoort haar laatste concert. Aansluitend heeft een deel van de leden besloten om een doorstart te maken met een muziekvereniging nieuwe  stijl. Onder de naam Drum- en muziekband Bredevoort (DeMB) zijn zowel de slagwerkgroep als een muziekband actief.  De slagwerkgroep gaat door op de al eerder ingeslagen weg en repeteert op donderdagavond in de grote zaal van kulturhus ’t Grachthuys. Aanvang 20.00 uur.

De muziekband heeft echt een nieuwe start gemaakt. De nieuwe leden, instrumenten en dirigent zorgen voor veel energie en enthousiasme. Ook de muziekkeuze is hierbij belangrijk. Er wordt namelijk alleen vlotte, populaire muziek gespeeld. Desondanks zijn nieuwe leden nog van harte welkom! Misschien was je vroeger lid van een muziekvereniging en heb je het muziek maken altijd weer eens op willen pakken, dit is het moment! Er zijn nog blaasinstrumenten op voorraad. Ook wanneer je gitaar of keyboard speelt ben je welkom. DeMB is namelijk geen traditioneel harmonieorkest met alleen blaasinstrumenten.

Meld je aan voor deze muziekgroep! Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar info@demb-bredevoort.nl of op woensdagavond vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ’t Grachthuys aan de Kruittorenstraat 1 te Bredevoort.