Programma Filmhuis Bredevoort

Ook in het seizoen 18-19 organiseert Filmhuis Bredevoort weer 6 filmavonden in 't Grachthuys. Evenals afgelopen seizoen: steeds op de tweede zaterdagavond van de maand. Hieronder het volledige programmaoverzicht. Om alvast te noteren in de agenda.

Lees meer
zaterdag 8 september 2018

VRIENDEN VAN GRACHTHUYS LIVE

AFWISSELEND PROGRAMMA VRIENDEN VAN GRACHTHUYS LIVE

Zaterdag 3 maart a.s. belooft het een erg leuke en afwisselende avond te worden in het Grachthuys. Er zullen heel wat verschillende soorten muziek ten gehore gebracht worden door verschillende Bredevoortse muzikanten. De Drumband van DemB zal deze keer de avond openen. Het zal vast en zeker weer een spetterend optreden worden van deze groep.

Verder zal er die avond nog op harp en cello worden gespeeld door Amestyr, een aantal dames van het popkoor Toon!  zal gospelmuziek laten horen, de gelegenheidsband Forever 27 zal muziek van de Club van 27 spelen, de jonge band The Vault wil graag laten horen dat ze sinds de vorige editie goed vooruit zijn gegaan en natuurlijk speelt DemB ook nog een aantal populaire nummers. Ze zullen ook nog nummers van Ludo Jürgens laten horen in samenwerking met een Bredevoortse zanger (uit een echte zangersfamilie).

Een aantal jonge dames uit Bredevoort, Jamila, Maaike, Alice en Loes zullen ook een paar nummers doen. Het is natuurlijk erg mooi dat NTumba weer Afrikaanse klanken door de zaal zal laten klinken. Laat op de avond zullen er nog een paar Bökkers-covers te horen zijn en gedurende de gehele avond zal DJ Bramster de gaten opvullen. Tevens zal hij na afloop nog draaien.

Zoals jullie kunnen zien is het een erg boeiend en gevarieerd geheel. Kaartjes á €5,- zijn te koop bij de Spar, bij het Grachthuys en online door te mailen naar ticket.khbredevoort@gmail.com.  We hopen dat het een leuke en gezellige avond zal worden. De muzikanten zijn allemaal al druk aan het repeteren en zullen allemaal hun beste kunstjes laten horen. Tot ziens op 3 maart; de zaal gaat om 19.30 open, het eerste optreden begint al om 20.00 uur!

Lees meer
zaterdag 17 februari 2018